Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці


Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці

Дорогий колего! Сьогодні у вас особливий і довгоочікуване свято! Бажаю вам доброго і справедливого начальства, побільше багатообіцяючих проектів і цікавих робочих поїздок, заслужених премій, своєчасних відпускних і звичайно ж чуйних і добрих колег!

***

Ось і прийшов цей свято, твій день народження! Всім колективом вітаємо тебе, бажаємо тільки найбільш вдалих моментів у житті, здоров'я і щастя. Нехай все дається легко і просто, а кожен день дарує тільки хороші і дуже хороші враження! Вітаємо з днем народження!

***

Ти не рядовий колега, масштаб твоєї особистості найширший! Відзнач свій щасливий день народження на славу! Нехай перешкоди у твоєму житті не мають важливості, як і для гарного автомобіля. Серце-мотор працює без перебоїв.

***

Мила моя колега, від душі вітаю Вас з днем народження. Нехай діяльність буде сповнена успіхів і перемог, нехай робота забезпечує високий достаток і повну самореалізацію, нехай життя дарує щастя для душі і вірну любов для серця.

***

Як добре, коли поруч з тобою працюють люди, які дуже дорогі тобі. За довгі роки роботи, колеги стають частиною твого життя. Ти знаєш про них все, і вони теж знають про тебе практично всі. Сьогодні наш дорогий колега святкує своє день народження. Від усього серця вітаємо його з чудовим святом. Нехай Ваша дорога життя буде завжди щасливим і вдалим. Нехай у Вашій родині панує мир і спокій. Бажаємо міцного здоров'я, удачі у всьому і благополуччя, родинного тепла і затишку.

***

Мара Сергіївна! Сьогодні — хоч і зимовий (похмурий осінній, ...), але дуже теплий день — Ви святкуєте День свого народження! І це тепло вашого серця передається в тому числі і нам! Ми раді розділити з вами це свято — і раді, що стільки років ви допомагаєте нам порадою і справою? а іноді — навіть просто посмішкою і моральною підтримкою! Спасибі Вам і зі святом!

***

Колега! Бажаю, щоб всі ступені твого сходження були успішними, цілі — високими, перемоги — блискучими!

***

Наймилішою жінці, чудовою колеги, бажаю в день народження небувалого наснаги! Нехай ви будете не просто професіоналом, а справжнім асом у своїй справі! Бажаю об'їхати вам звістку білий світ, подорожувати на повітряній кулі. Нехай моря і океани подарують вам свій бриз, а сонце подарує тепло.

***

З днем народження! Бажаю успіхів у кар'єрі, з подальшим просуванням за посадою. Щоб нічого не турбувало і приносило задоволення. Бажаю сімейного добробуту, здоров'я, добра, позитиву і достатку.

***

Вітаємо з чудовим святом! Хочемо побажати творчого натхнення, гідних перемог, успіхів в особистому житті, виконання заповітних бажань, святкового настрою, позитивних думок і благополуччя. Бажаємо ежесезонных подорожей, цікавих поїздок, море вражень, незабутніх відчуттів, а також взаємовигідної і плідної співпраці з успішними людьми.

***

Дорога колега, вітаю Вас з днем народження! Нехай роки додають Вам тільки стаж, самі ж завжди залишайтеся такою ж юною, милою, привабливою, енергійною, веселою і чарівною, як зараз. Величезного Вам щастя, радості й любові!

***

У такий хвилюючий день для всього колективу, ми хочемо щиро привітати найдорожчу для нас колегу і побажати їй найбільш яскравих та успішних професійних злетів! Нехай ваша успішність ніколи не знає занепаду, нехай усі Ваші творчі пори і робочі плани не просто знайдуть своє місце в робочому графіку, а додадуть вам душевних сил і завзятості! Стільки років спільного іноді плідною, іноді не зовсім роботи наш колектив не просто згуртувався, але продуктивно зріднився! Тепер кожен з нас не уявляє нормального функціонування без Вас, наші думки і творчі пориви щільно пов'язані і від цього стають сильніше! Тож удачі Вам в майбутньому році, нехай ваша душа, ніколи не втрачає істинної віри в нас, а ми постараємося Вас не підвести!

***

Дорогий соратник по праці! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю бездонний портмоне грошей мати, поменше працювати, досягти вершин у кар'єрі, благополуччя у всьому, здоров'я, теплоти людської, ульотних подорожей і чудових друзів

***

Сьогодні хочеться привітати з днем народження нашого дорогого колегу, нашого незамінного співробітника. І сказати тобі, що ми всі дуже щасливі, що ти з нами. Нехай завжди тебе оточують вірні друзі, нехай труднощі легко долаються, нехай завжди в будинку буде радість і веселощі! Ще бажаю міцного здоров'я, завжди гарного настрою. З днем народження! У тебе є все, що потрібно для щастя!

***

Бадьорості, сили, надії, здоров'я, терпіння, мрії і її виконання, любові, тепла, удачі, радості, достатку, енергії, світла, натхнення, посмішок, успіхів, доброти, вірності, захвату! А ще крутих підйомів, яскравого життя, сили духу, вогню, бажання і сп'яніння від щастя!

***

Колега, хочеться привітати тебе з цим чудовим святом — Днем Народження і побажати тобі тільки гарного настрою, щоб робота приносила тобі задоволення і задоволення. Звичайно, щиро бажаю тобі здійснення бажань, поваги дітей, і найяскравіших днів.

***

Шановний колега! Прийміть мої вітання від усієї душі з Днем народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості і процвітання. Нехай Бог оберігає від бід і негараздів! Хай доля дарує приємні сюрпризи та незабутні моменти.

***

Дозвольте привітати вас з днем народження! Нехай у вашому житті присутні радість, гарний настрій і благополуччя ваших близьких і рідних. Нехай здоров'я не покидає вас, а удача супроводжує завжди. Живіть яскраво, цінуйте кожну хвилину.

***

Ви — зразок жіночності та чарівності, ви — справжня жінка! Так нехай у вашому житті не буде приводів сумувати, нехай світ завжди зігріває ваша посмішка! Нехай все складається так, як заплановано, і ніщо не заважає реалізовувати плани і здійснювати мрії!

***

Бажаю від усього серця: хай в будинок до тебе приходять тільки люди з добрими намірами, нехай вони приносять тільки хороші вісті, нехай буде завжди твій стіл багатим, здоров'я - богатирським, а життя — щасливою!

***

Шановна колего! З Днем народження Вас! В цей чудовий свято я хочу побажати Вам наснаги, творчих та професійних успіхів, особистого щастя, успішної самореалізації і, звичайно ж, швидкого досягнення найбільш бажаних цілей! Нехай кожен день приносить Вам радість, добро і посмішку!

***

Вітаємо з днем народження! Бажаємо здоров'я і процвітання, щоб чоловік не втомлювався носити на руках, а діти радували дзвінким сміхом. Щоб прийдешній рік став ще більш насиченим і подарував просування по службі. Нехай благополучно збудуться всі задумані починання, і фортуна не покидають ваш дім!

***

Багато років ми працюємо в одному колективі, і знаємо один про одного все, розуміємо один одного з півслова. Дорогий наш колега, сьогодні у Вас радісна подія – день народження. Нехай цей свято принесе Вам багато радості і щастя. Нехай здійсниться Ваша найзаповітніша мрія. Нехай життя дарує Вам тільки приємні моменти, а всі невдачі і печалі нехай забудуть Вашу адресу назавжди. Бажаємо Вам натхнення в роботі, величезних успіхів в особистому житті і всього самого найкращого. Нехай завжди Вас оберігає Господь.

***

Высокоуважаемая і високоповажна колега! Бажаємо вас обдарувати щирими словами привітань, які ми вам приготували в цей знаменний день календаря! Дозвольте висловити вам глибоке почуття вдячності за вашу чуйність, доброту, розуміння і підтримку всього колективу! Ваші слова облагороджені гідними вчинками, які ми оцінили всім колективом! На чолі з начальником нашої дружної команди ми вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо в першу чергу жіночого щастя! Нехай ваша родина надихає вас і на робочому місці, тому що для жінки це потужний стимул творити великі справи! Бажаємо вам благополуччя в особистому житті та успішного просування в робочій сфері! Нехай ці дві основи вашому житті гармоніюють між собою, доставляючи вам блаженне задоволення життям! З Днем Народження, поважна колега!

***

Сьогодні, ми хочемо зізнатися у своїй любові до вас, колего! Приймайте наші найкращі великодушні слова побажань добра, любові та душевного затишку! Бажаємо, щоб ви сьогодні відчули щиру радість і ніжність від наших слів і привітань з Днем вашого Народження, які ми вам даруємо! Бажаємо, щоб ви були щасливою людиною, щоб ви були задоволені собою і своїми успіхами, щоб ви росли і розвивалися духовно і професійно! Нехай вас оточують надійні, вірні й віддані друзі і колеги! Спасибі вам величезне за те, що ведете за собою, що своїм прикладом навчайте нас професіоналізму! Все, що ви робите для нас, ми цінуємо і шалено цінуємо вас як співробітником, і як людиною! Про таких талановитих співробітників в колективі говорять: «Як здорово, що ви є у нас!» Безмежної вам удачі та здійснення мрій!

***

Нехай твій день народження буде наповнений радістю, сміхом і веселощами! Бажаю тобі крокувати вгору по кар'єрних сходах, досягати нових висот і завжди залишатися таким відкритим, добрим і життєрадісним людиною!

***

Працювати з людиною, яка насправді тебе прекрасно розуміє, дуже зручно і добре. А все тому, що йому можна довіритися і покластися. Ось і сьогодні, коли минуло стільки часу, я все-таки знайшла час привітати з днем народження свого колегу чоловіка. Дивлячись на нього, я бачу те, що він насправді сильно старається, і готовий кожен раз допомагати мені. Тому я просто не можу залишити його в такому святі. Я постараюся зробити все для того, щоб свято у тебе вийде. Я навіть принесла подарунки, які можуть здатися такими дитячими, але такими приємним. Мені справді хочеться вірити в те, що ми завжди дружили. А зараз просто скажу тобі про те, що намагайся в цьому житті досягти тих висот, яких ти гідний. І якщо ти зможеш досягти, то твоє життя обов'язково буде зовсім інший, набагато краще.

***

Колега, Ваша виняткова працездатність, відповідає всім вимоги часу і протистоїть примх начальства! Бажаємо продовжувати успішно справлятися з роботою, маючи підтримку рідної сім'ї, яка проводжає Вас на роботу, з любов'ю і з нетерпінням чекає, щоб оточити теплом турботи.

***

Нехай моєї чудової колезі пощастить і не тільки в день народження, а кожен день. Бажаю тобі великої удачі. Знайти свого принца і вийти заміж. Бажаю величезної любові і зоряного неба. Нехай ти будеш доброю і красивою, терплячою і чарівною. Бажаю тобі справжнього жіночого щастя.

***

Сьогодні настав твій свято, день твого народження! Так нехай в цей день, для тебе відкриється, що то незвичайне, щось таємниче, і що то твоє! Те, що незабаром в корені змінить твою долю в кращу сторону! Адже, ти прекрасна, і світ прекрасний! Вітаю тебе з іменинами, і бажаю тобі завжди світитися від щастя. Тому що ти, це точно заслужила. Вітаю тебе з днем народження! Бажаю, щоб весь світ, посилав тобі тільки позитивні хвилі, на які ти налаштовувалася, і отримувала успіх!

***

З Днем Народження колега! Ви — гордість керівництва і улюблениця колективу. Ви — чудовий чоловік, чуйний співрозмовник і просто дивовижна жінка. У Вас сьогодні День Народження! Сьогодні Ви приймаєте поздоровлення і подарунки, компліменти і симпатії. Ми, як колектив, не може не відзначити таку знаменну подію — День Народження колеги. З святом — дорога наша товаришка по службі. Будьте ще прекраснішою, ще усміхненим і привабливішим. Радуйте всіх нас своєю присутністю і оптимізмом. Ми щасливі, що працюємо поруч! Всього самого найкращого!

***

Вітаємо зі святом дорогого колегу і бажаємо великого щастя, радісних турбот і кар'єрного зростання. Нехай робота буде в радість, життя наповнене яскравими моментами, і здійснюються всі бажання і заповітні мрії.

***

Джерело: wish.co.ua

Коментарі