Привітання з днем народження дівчині своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження дівчині своїми словами, українською мовою

Нехай кожен твій ранок починається зі слів «мила», «кохана», «бажана», «красива»! Нехай кожен твій день буде наповнений щастям, радістю та оптимізмом! Нехай кожен вечір закінчується компліментами, обіймами і поцілунками коханої людини.

***

Одним з кращих днів є твій день народження! Вітаю тебе і бажаю ніколи не засмучуватися через дрібниці, забувати погане і радіти життю. Продовжуй покращувати цей світ своєю посмішкою. Залишайся такою, яка ти є: прекрасній, щасливою, незабутньою та незамінною.

***

Вітаю з днем народження і бажаю за алфавітом: Аристократичного наряду, Бадьорості духу, Захоплення від життя, Грандіозних подій, Динамічних відносин, Енотовой шубки, Перлового намиста, Золотого чоловіка, Ідеальної свекрухи, Кар'єрного росту, Любові гарячої, Машини крутіше, Насолод незабутніх, ніжних Обіймів, Перемог у спорах, Рівноваги в душі, Синочка розумну, Талановиту донечку, Удачі в справах, Феєричного свята, Клопоту менше, Квітів побільше, Царственої постави, Чудового настрою, Шикарних подарунків, Енергійних друзів, Ювеліра особистого і Яхту в море!

***

Кохана, вітаю тебе з твоїм днем народження. Я щасливий, що ти зі мною, адже коли ти поруч, я почуваюся так, немов готовий обійти земну кулю двічі. Ти надаєш сил, надаєш впевненості в собі. І я дуже хотів би, щоб ти відчувала те ж саме. Кажуть, любов для жінки, як вода для квітів. І я бачу як ти розцвітаєш, моя дорога. Зі святом!

***

Кохана, з днем народження! Нехай в твою честь: співають солов'ї, розпускаються квіти, зірки горять яскравіше, веселка з'являється на небі, ангели танцюють, гримить святковий салют. Будь найщасливішою дівчиною на світі, радуй своєю чарівною усмішкою, підкорюй планету красою, светі як сонце, затмевай місяць!

***

З днем народження вітаю сама чарівність, неземну красу, чудову дівчину. Бажаю тобі, мила, справджених надій і виправданих цілей, пишноти душі і неземного щастя, прекрасною удачі і вірних подруг, чудового натхнення і променистого настрою.

***

Ти найкраща, ти для нас — джерело радості і світла, ти приносиш у наше життя стільки сонця і надії! Залишайся завжди такою ж життєрадісною, енергійною, з молодою душею. Щастя тобі, здоров'я і попереду — найпрекрасніших років життя!

***

Нехай у тебе завжди знаходиться хвилинка на подруг, на манікюр, на улюблений серіал і просто так повалятися на дивані. Бажаю всього нового, яскравого, затишного, теплого, смачного. І щоб ні одне з них не зашкодило фігурі. Гармонії в душі і злагоди зі світом! З днем народження, чудовий чоловічок!

***

Саму чарівну дівчину нашої планети вітаємо з днем народження! Бажаємо повною мірою насолодитися головними складовими жіночого щастя: любов'ю, материнством, сімейним затишком!

***

Мила моя, вітаю тебе з Днем народження, хочу, щоб ти завжди світилася від щастя, щоб печалі ніколи тебе не відвідували, сердечко билося тільки в ритмі щастя. Ти мені дорога! Зі святом, кохана.

***

Ти прекрасний і юний квітка з оксамитовими пелюстками. Тобою захоплюються багато і столькие ж бажають зірвати, щоб насолодитися твоєю короткочасної красою у власних руках. Не дозволяй подібного трапитися. Вибирай того, хто буде насолоджуватися твоїм ароматом, а не яскравими і строкатими листками, пружним бутоном. Тільки той, хто буде піклуватися про твою грунті, постійного поливу і є твій садівник. Всі інші – любителі гербарію. У твій день народження я бажаю тобі цвісти і пахнути в руках люблячого людини.

***

Дорога іменинниця, з твоїм днем! Бажаю тобі ніколи не сумувати, а радіти життю і випромінювати позитив. Залишайся завжди такою гарною, доброю і красивою.

***

Нехай у тебе завжди знаходиться хвилинка на подруг, на манікюр, на улюблений серіал і просто так повалятися на дивані. Бажаю нового, яскравого, затишного, теплого, смачного. І щоб ні одне з них не зашкодило фігурі. Гармонії в душі і злагоди зі світом. З днем народження, чудовий чоловічок!

***

Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від чистого серця, і дуже щиро всього самого прекрасного і життєрадісного! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень!

***

Вітаю тебе з днем народження! Хочеться побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб крутилася голова від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок та позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Цього тобі жіночого щастя!

***

З днем народження, мила дівчина. Нехай твоє життя буде сповнена прекрасних і дивовижних миттєвостей. Бажаю гордо, красиво, ефектно і впевнено йти по своєму життєвому шляху, бажаю насолоджуватися кожною миттю любові і щастя, бажаю досягати всього необхідного і того, що іншим не під силу.

***

Днем Народження, королево доброти! Бажаю, щоб цей рік був сповнений приємних речей, несподіванок, закоханості, яскравих зустрічей, подорожей, шопінгу, ніжності, романтики і хороших новин! Ставай ще красивіше, ще лагіднішою, ще розумнішими, багатшими, потрібніше, цікавіше і щасливішим! І бажаю чудово відсвяткувати День твого Народження!

***

З днем народження, чудова дівчина. Нехай солодкість кожного моменту життя надихає та дарує відчуття щастя, нехай мрія твоєї душі забирає тебе в казкову країну чудес і чарівництва, нехай любов твого серця ніколи не втратить своєї сили й могутності.

***

Вітаю тебе з днем твого народження! Бажаю тобі невимовної краси, жвавості, життєрадісності, сміливості і навіть нахабства — вони тобі знадобляться. Бажаю окриленого блаженства, пухнастих хмар під ногами і приземленого благополуччя і везіння. Нехай твої мрії будуть солодше і обов'язково збудуться незабаром.

***

Вітаю з днем народження. Бажаю відчувати любов у дівочому серці, бажаю відчувати щастя всій своїй доброю душею. Нехай твоєю красою захоплюється чоловіча стать, нехай твоїм талантам поклоняються мільйони.

***

Вітаю з днем народження, прекрасна і неповторна. Хочу побажати азарту без ризику, любов без обману, щастя без перешкод, удачі без перерви, радості без сумнівів, розкоші життя без єдиної вади.

***

З днем народження милашка, пустотлива наша! Пророчим тобі щастя, повік не знати негоди, відмінного здоров'я, тіла симпатичного, милої посмішки, нежненькой посмішки та удачі у всіх справах, у грошових — додачі! Також, сімейних радощів, нерозлучних відносин.

***

Нехай твоє життя буде як шикарна яхта, що пливе по красивій річці! Нехай люди в твоєму оточенні будуть самими класними і щасливими! Бажаю жити розкошуючи і отримувати від життя тільки задоволення!

***

Красиву, ніжну, ласкаву, прекрасну, просто неймовірну жінку вітаю сьогодні з Днем народження. Бажаю бути життєрадісною, веселою, світитися від щастя. Нехай кожен день дарує безліч незабутніх миттєвостей, оточують тільки приємні люди і збуваються всі заповітні бажання.

***

З днем народження! Щиро, від усієї своєї світлої душі, хочу привітати тебе з черговим 18-річчям! Бажаю величезного щастя, щоб губи боліли від посмішок та поцілунків, щоб голова боліла тільки від думки «де купити п'яту віллу?», щоб ніжки хворіли тільки від походів по бутіках, щоб діти тільки приємно дивували, щоб батьки дзвонили тільки з хорошими новинами, щоб начальство викликало до себе тільки за підвищенням, щоб здоров'я і друзі ніколи не підводили і сльози були тільки від розчулення!

***

З днем народження, чудова дівчина. Бажаю для тебе чарівної казки в житті, великих надій і яскравих миттєвостей. Нехай тобі завжди вдається горіти найяскравішою зіркою, нехай у справах тобою керують твої таланти і здібності, нехай у відносинах твоє серце випромінює щирі почуття і ніжність.

***

З днем народження, очаровашка і милашка. Такої прекрасної дівчини бажаю найбільш елегантних і щедрих кавалерів, найбільш пристрасних і романтичних вечорів, божевільних і вражаючих вчинків, найбільш досвідчених і світлих думок, найзапальніших і клубних ночей, найщасливіших і казкових днів.

***

Джерело: vsivitannya.co.ua

Коментарі